sâmbătă, 11 august 2012

Nu mergeţi cu taxiul!:)

             Salutare!Azi am avut o "belea" mare. Trebuia să mă duc să mă întâlnesc, cu un băiat să îmi iau laptop-ul de la reparat.Plecare: Ozana / Destinaţie: Staţia de tramvai Patinuar. Când am plecat de acasă am aflat că nu merge tramvai-ul 40 care mă ducea la locul întâlnirii deoarece era meciul Dinamo-Barcelona, aşa că am luat şi bani pentru taxi. Până la staţia Patinuar costa cam 10 lei dus şi 10 lei întors, aşa că mi-am luat 20 de lei la mine. Am fost cu înca 3 prieteni, am ales un taxi şi am plecat. Când eram aproape de destinaţie am observat că nu merge taximetrul (aparatul care calculează cât ai parcurs) şi pe bordul maşinii nu exista o legitimaţie.  Dialogul a decurs cam aşa:
-Am ajuns la destinaţie daţi-mi 20 de lei.(taximetristul). El a calculat câte 5 lei de persoană.(eu ştiam că se calculează pe km nu pe persoane.1 km = 1,39)
-Nu vă dau decât 10 lei pentru că nu aţi dat drumu la taximetru.(eu)
-Nu mă interesează, stăm aici până imi daţi 20 de lei.(taximetristul) (şi a pus mâna să blocheze uşile).
-Nu iţi dau decât 10 lei. Nu mă interesează.(eu)
-Bine nu îmi daţi 20 de lei atunci hai să facem o plimbărică.(şi a pornit maşina.vroia să plece cu noi să ne ducă departe)
După ce a plecat m-am speriat şi i-am dat încă 10 lei.După ce i-am dat încă 10 lei i-am zis că am p*ş pe taxiul lui şi când am ieşit din maşină, i-am trântit uşa, l-am cam înjurat toţi şi unul dintre noi a aruncat cu pietre după el.:)
Fiecare zice că "dacă eram eu în locul tău"...dacă era cineva în locul meu/nostru nu făcea nimic deoarece taximetristul a mers pe intimidare şi a reuşit. Orice taximetrist are o armă albă undeva în maşină.(sunt sigur)
1.Amenintare,
2.Sechestrare.
În urmatorul post o să vă spun ce s-a întamplat cu el.

Sunteţi român? Nu se poate! Mai există încă români în România?


2 comentarii: