luni, 27 august 2012

Grand Theft Auto V! (detalii)


         La 3 ani după apariţia lui Grand Theft Auto 4, detaliile despre viitorul titlu din serie au început să apară. Gamespot a adunat toate ştirile într-un singur articol, iar în minutele următoare am să le împărtăşesc cu voi.

        În primul rând, numele de cod al următorului GTA este Rush. Nu se ştie dacă acesta va fi titlul final.
Toate indiciile duc către Los Santos, oraşul inspirat după Los Angeles. Asta ar însemna reîntoarcerea în oraşul lui CJ, protagonistul din Grand Theft Auto: San Andreas. Anunţurile făcute de către Rock*, plus declaraţii ale diferiţilor actori, au venit să întregească tabloul. Pe data de 9 septembrie 2010, Robert Esparza, wrestler şi actor în devenire, a postat un mesaj pe contul său de twitter în care spunea că i-a fost scanat corpul pentru personajul pe care îl va juca în titlul "Rush" de la Rock*.

            Alte indicii vin de la firma cu care producătorii colaborează pentru a realiza motion capture în jocuri. Printre proiectele active se numără şi "Rush", cu descrieri pentru personajele din joc. Acestea se potrivesc perfect cu stilul de personaje trăznite din seria Grand Theft Auto, cu evidente indicii către Los Santos. Printre personaje găsim gangsteri, vedete de sex feminin obsedate de sex, droguri şi copii orfani (o ironie evidentă la adresa celebrităţilor cu vieţi tumultoase, care adoptă din ce în ce mai mulţi copii din lumea a treia), agenţi FBI corupţi şi călugări yoga care oferă tratamente ciudate (un fel de Pastor Richards din Vice City).

         Conform documentelor, procesul de motion capturing a început pe data de 6 decembrie 2010, având toate şansele să se fi încheiat deja. Asta înseamnă că jocul se află într-un stadiu foarte avansat şi pot să pariez că va fi prezentat la E3 în acest an.

Iată şi descrierile câtorva dintre personaje, exact aşa cum apar ele în documentul de casting:


  • [MITCH HAYES] 38 – Annoying, wise cracking, highly successful FBI agent. In
    great shape. Does triathlons, drinks low cal beer, but still has a sense of
    humor.
  • [MIGUEL GONZALEZ] 25 Young Mexican American FBI agent, caught
    between a few mob bosses. Very clean cut
  • [CLYDE] 23 – Moronic, almost inbred and creepy white trash hillbilly. Very
    naïve but in a creepy ‘it’s only incest sort of way’
  • [BROTHER ADAM] Welsh monk / cult leader / yoga teacher – 50, very lithe,
    very into exploring your personal tension through gripping massage. Needs
    Welsh accent.
  • [MRS AVERY] Neurotic soccer mom, home maker, 48, anxious and addled on
    pain killers. Very angry at neighbor MRS Bell.      



  • Se pare, de asemenea, că Rush va fi plasat în zilele noastre, spre deosebire de San Andreas, în care acţiunea se desfăşura în anii '90. Aştept cu nerăbdare să văd ce chichiţe şi activităţi interactive vor mai introduce în joc. 

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu